Elektrische sigarettenmakers

figuretta sigarettenmaker met Camel tabak

Elektrische sigarettenmachines

Elektrische sigarettenmakers zijn er in de diverse uiteenlopende soorten en maten. Er zijn machines waarbij je zelf nog een aantal handelingen moet verrichten, maar er zijn ook elektrische sigaretten machines die je bijna het hele proces van sigaretten maken uit handen nemen. Met de apparaten van Powermatic zoals de Powermatic 2 Plus en de Powermatic 3 kan dit tegenwoordig al heel snel gaan ook, want er zijn elektrische sigarettenmakers op de markt die elke seconde een sigaret produceren. Hier zit natuurlijk een hele techniek achter – deze kan verschillen per model. Uiteraard is de productiesnelheid ook afhankelijk van hoe handig je bent, en hoe snel je kunt werken.

Voordelen van Elektrische Hulzenvullers:

Voordelen van het produceren van sigaretten met een elektrisch apparaat zijn de volgende:

  • Elektrische Sigarettenmakers werken sneller en gebruiksvriendelijker (luxe)
  • Kwaliteit van gemaakte sigaretten is vele malen hoger in vergelijking met handmatige machines
  • Lopen minder snel vast (door gecontroleerd tabaks inname proces)
  • Beschadigen de tabak niet (injector)
  • Hebben een Verstoppingsindicator
  • Besparing tov fabrieks gemaakte sigaretten is enorm
  • Werken met alle soorten hulzen (zoals standaard, extra lang en menthol)

 Hoe zitten deze in elkaar?

De beste elektrische sigarettenmakers hebben veel met elkaar gemeen. Over het algemeen beschikken zij over een automatisch injectieproces, hebben de meeste uitvoeringen een speciale verstopping bescherming en een gecontroleerde tabaksinname en metalen tabaksmes. Daarnaast zijn er diverse van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en kunnen zij over het algemeen zowel reguliere als 100S sigaretten maken. Dit is in de regel een kwestie van de instellingen aanpassen. De snelste exemplaren kunnen een sigaret per seconde maken, maar de meesten doen er toch nog iets langer over, gemiddeld zo’n 2,5 seconde. De besparing is minimaal twintig cent per sigaret, afhankelijk van het merk tabak dat je gebruikt.

Gebruiksvriendelijkheid 

Producenten doen er alles aan om de bediening van de elektrische sigarettenmakers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit heeft te maken met het feit dat het grootste deel van de gebruikers van de elektrische sigarettenmakers minimaal de middelbare leeftijd bereikt heeft. Volgens de producenten hebben deze mensen meer moeite met het omgaan met machines die ingesteld moeten worden dan de jongere generatie. Daarmee zijn de elektrische sigarettenmakers zeer gebruiksvriendelijk. Overigens is het een wat oudere standaard dat er wordt uitgegaan van de oudere doelgroep. Zeker nu het voor velen financieel wat minder aangenaam is in de huidige maatschappij kiezen steeds meer jongeren ook voor het zelf maken van sigaretten. De tijdsbesparing zorgt ervoor dat zij sneller kiezen voor de elektrische varianten dan voor de handmatige sigarettenschieters.

Maar de goedkoopste oplossing is natuurlijk door te stoppen met roken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer in stappen af te bouwen met als doel om helemaal te stoppen met roken. Dit is niet alleen goed voor jou en omstanders maar ook goed voor je portemonnee.

Lukt het niet om je rookverslaving de baas te worden dan kun je veel geld besparen door thuis sigaretten te maken met een elektrische hulzenstopper.

Bewaren

Bewaren

Bewaren