Elektrische sigarettenmakers

Elektrische sigarettenmachines

Elektrische sigarettenmakers zijn er in de diverse uiteenlopende soorten en maten. Er zijn machines waarbij je zelf nog een aantal handelingen moet verrichten, maar er zijn ook elektrische sigaretten machines die je bijna het hele proces van sigaretten maken uit handen nemen. Met de apparaten van Powermatic zoals de Powermatic 2 Plus en de Powermatic 3 kan dit tegenwoordig al heel snel gaan ook, want er zijn elektrische sigarettenmakers voor thuisgebruik op de markt die elke seconde een sigaret produceren. Hier zit natuurlijk een hele techniek achter – deze kan verschillen per model. Uiteraard is de productiesnelheid ook afhankelijk van hoe handig je bent, en hoe snel je kunt werken.

Eigenschappen van Elektrische Hulzenvullers:

produceren van sigaretten met een elektrisch apparaat vs een handmatige sigarettenmaker:

  • Elektrische Sigarettenmakers werken sneller en over het algemeen gebruiksvriendelijker (luxe)
  • Hulzen worden beter gevuld (Kwaliteit van gemaakte sigaretten is een stuk hoger in vergelijking met handmatige machines)
  • Lopen minder snel vast (door gecontroleerd tabaks inname proces)
  • Beschadigen de tabak niet (injector)
  • Hebben een Verstoppingsindicator
  • Werken met alle soorten hulzen (zoals standaard, extra lang en menthol)

 Hoe zitten deze in elkaar?

Elektrische sigarettenmakers hebben veel met elkaar gemeen. Over het algemeen beschikken zij over een automatisch injectieproces, hebben de meeste uitvoeringen een speciale verstopping bescherming en een gecontroleerde tabaksinname en metalen tabaksmes. Daarnaast zijn er diverse van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en kunnen zij over het algemeen zowel reguliere als 100S sigaretten maken. Dit is in de regel een kwestie van de instellingen aanpassen. De snelste exemplaren kunnen een sigaret per seconde maken, maar de meesten doen er toch nog iets langer over, gemiddeld zo’n 2,5 seconde. Ondanks deze snelheid zijn de machines overduidelijk voor thuisgebruik, en niet te vergelijken met industriele machines.

Gebruiksvriendelijkheid 

Producenten doen er alles aan om de bediening van de elektrische sigarettenmakers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit heeft te maken met het feit dat het grootste deel van de gebruikers van de elektrische sigarettenmakers minimaal de middelbare leeftijd bereikt heeft. Volgens de producenten hebben deze mensen meer moeite met het omgaan met machines die ingesteld moeten worden dan de jongere generatie. Daarmee zijn de elektrische sigarettenmakers zeer gebruiksvriendelijk. Overigens is het een wat oudere standaard dat er wordt uitgegaan van de oudere doelgroep. Zeker nu het voor velen financieel wat minder aangenaam is in de huidige maatschappij kiezen steeds meer ouderen ook voor het zelf maken van sigaretten. Jongeren kiezen eerder voor de E-Sigaret dan voor de elektrische of handmatige sigarettenschieters.

Maar de goedkoopste oplossing is natuurlijk door te stoppen met roken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer in stappen af te bouwen met als doel om helemaal te stoppen met roken. Dit is niet alleen goed voor jou en omstanders maar ook goed voor je portemonnee.

Bewaren

Bewaren

Bewaren